Американският рапър Крис Кинг, който беше близък приятел на Джъстин Бийбър и

...
Американският рапър Крис Кинг, който беше близък приятел на Джъстин Бийбър и
Коментари Харесай

Застреляха рапъра Крис Кинг в САЩ. Джъстин Бийбър е неутешим

Американският рапър Крис Кинг, който беше близък другар на Джъстин Бийбър и Машин Гън Кели, е погубен в Нашвил, Тенеси. Съобщава се, че рапърът е бил погубен при опит за обир. 

Крис Кинг, чието същинско име е Кристофър Чийкс, бил в Нашвил за фестивала Cannafest в Нашвил. През нощта той се разхождал с другари, когато трима непознати се пробвали да ги ограбят, оповестява Billboard. Свидетели описаха, че са чули изстрели и са се разбягали във всички направления. И Кинг, и неговият 29-годишен приятел били улучени от пукотевица. Раненият му другар е изпратен в болница и му е оказана нужната помощ. Но Кинг е докаран в болница Вандербилт към този момент мъртъв.

Приятели на рапъра написаха съболезнования в обществените мрежи. Кинг е живял с Бийбър за известно време преди съвсем 10 години, както той е приказвал по-рано. Бийбър написа в Instagram stories: „ Обичам те, брато. Това боли. Моля те, хвани фамилията му в молитвите си. Ще се забележим в парадайса, брато. “

Machine Gun Kelly написа в мненията " Крис беше неповторим човек ".

Кеке Палмър също показа респект към Кинг в Instagram, публикувайки фотография, на която си приказват във Facetime.

На 8 април Кинг пусна най-новото си парче, ария, наречена " Seeing Double Seeing Double ". Рапърът беше и създател на Snotty Nose Records.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР